Aprillia!


Kevät.
Voisin ottaa miljoona valokuvaa, eikä sekään riittäisi kertomaan millaista on herätä kevääseen-maailma on täynnä kukkia, vihreänvihreää ruohoa, lintujen laulua ja hölkkääjiä sortseissa. Voin aamuisin hörppäillä teetä (vihreää, tietysti) parvekkeella t-paidassa ja kissa liukenee jalkoihini mustaksi, karvaiseksi lätäköksi.
Karvoista puheenollen, eläimemme oksentelee kissanruohosta huolimatta sinne tänne, ei ole helppoa karvanlähtö. Pitkähiuksisena perheenä me ihmisetkin olemme aikamoisia karvojen tuottajia, mutta emme sentään joudu niitä nielemään.

Olkoonkin että huhtikuu on julmin, tervetuloa!

6 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Tänään näin sitten viimeinkin ne pääskyset, saattaessani pikkuihmistä maternaan.

Sari kirjoitti...

Hei, no sittenhän ne on pian täälläkin!
Kesäksi tätä jo ehti luulla toissapäivänä, nyt taas on vähän pilvistä ja viileämpää, mutta...JEE!(joskus sanat ei riitä, joskus riittää pienikin sana)
:)

Leonoora kirjoitti...

Tosi mukava lukea sivujasi! Kiitos niistä.
Kerropa mikä on tuon ketaisena kukkivan kasvin nimi. Onko se juuri se, joka kukkii luonnossa, kukkuloiden rinteillä jne?

Sari kirjoitti...

Kunpa tietäisin tuon pensaan nimen! Täällä sitä käytetään paljon koristepensaana, juuri siksi että se kukkii ennenkuin lehdetkään ehtii puhjeta.
Jos luet viimeisen postaukseni, tiedät miksi en ole hyvä kasvien nimissä...(aika heppoistahan se kyllä on syyttää tässä elämänvaiheessa peruskoulua tietämättömyydestään)
Kiitos itsellesi käynneistäsi!
(eikä Rita ja Iines ole ainoita jotka omaa blogiasi lukee..)

Leonoora kirjoitti...

Olen kirjoittanut noista kukista kauan sitten eräässä runossani, mutta en tullut sitten kysyneeksi niiden nimeä. No, kyllä se löytyy jostakin Euroopan kasvikirjasta kun
vain etsiskelee. Olen sen kai ohimennen kuullutkin, mutta kun on hatara pää! :)
Juu, kyllä kai sivuilleni joku muukin silloin tällöin eksyy. Ja mikäpäs siinä.

Benita kirjoitti...

forsythia