Kissaa oliiveilla ja juustolla


...hiks!
Joutuisasti meni koko päivä päivällisellä-joka alkoi klo 12 la loppui klo n.17.30.
Teimme toki muutakin kun söimme, syötimme mm. kissaa joka jo nyt painaa n. 15 kiloa. Ei ihme, sillä todistimme sen nauttivan suuresti mm: oliiveista, juustosta, perunalastuista...ihan mistä vaan.
Yllä nähtävän brandyn sain lahjaksi, kun se oli nimikoitu jo.
Nyt pitää yrittää selvitä MM-ottelun alkuun ilman totaalista sammumista; syöminen, juominen ja kuumuus unettaa nimittäin, nyt.
Kaupungilla oltiin jo varauduttu lipuin ja suihkulähdekin oli aidattu. Voittorituaaliin kun kuuluu suihkulähteissä melskaaminen, ja Modenan kaupunki on näköjään päättänyt suojella Secchia- ja Panaro-jokia symbolisoivaa monumenttia. Aika tyly asenne.

Noh, toivon että voittavat, menen sitten ottamaan raporttikuvia juhlinnasta.
Jos kykenen.

...hiks!

p.s. mies laittoi jo telkkarin auki (pitäähän sitä tunnelmaa vähän hehkuttaa) ja Napolissa on jo näköjään täys mesoaminen päällä ja heilutellaan lippuja ja Ranskan kuolinilmoituksia.

Mutta nyt minuakin melkein jännittää!
Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua, ihan oikeasti!

7 kommenttia:

theokratie kirjoitti...

Hih. Hiks vaan itelles.

Täällä jännätään myös Italian puolesta. 1-1 ja tokaa puoliaikaa ootetaan...

(Mitä? Tietty jumala on Italian puolella. Pahkat Ranskasta maallisuusperiaatteineen.)

P.A.Jäppinen kirjoitti...

Olisiko ollut kansallisen vedonlyönnin paikka.

Jos Italia voittaa Italia saa vanhan Savoijin, jos Ranska voittaa he saavat Itlian joutuu ottamaan Korsikan?

theokratie kirjoitti...

Vuuuuuuuu!

Sari kirjoitti...

Olipa kiva käydä ajelulla.
Kyllä nämä italialaiset ovat juhlijoina aika eteviä!
Korvissa soi.

100 000 italialaista itkee onnesta myös siksi, että saivat ostamastaan telkkarita rahat takaisin. Kodinkoneliikeketju joka tuon "jos Italia voittaa, telkkarisi ei maksa mitään" -markkinointitempun keksi taitaa nyt hieman katua pessimismiään...tai sitten sopimuksesa on joku pienellä kirjoitettu pykälä, jossa mainitaan että voitoksi lasketaan vain varsinaisen peliajan aikana saavutettu voitto, tai että ilmainen telkkari on vain 6 tuuman mustavalkoinen.

Olen kyllä pettynyt Zidanen tökröön käyttäytymiseen. Sellaista se urheilu on, eilen sankari tänään tavallinen höyrypää.

Mutta jee.

Juha K. Korento kirjoitti...

Voi voi, ollapa Italiassa juuri nyt. Ja varsinkin eilen illalla. Siellä missä tapahtuu... ja taas neljän vuoden odotus edessä. Hyviä hetkiä, hiks.

Sari kirjoitti...

Juha, nyt alkaakin sitten ne hyvät hetket, kun selvitetään mihin sarjaan ne "rikollisjoukkueet" oikein heitetään.(Juventuskin saattaa joutua C1 sarjaan, siinä sitä on nielemistä) Onneksi en ole mikään "tifoso", vaan katson suunnilleen ainoastaan MM-jalkkista. Siis mulle todellakin jalkkis palaa vasta 4-vuoden päästä!

Juha K. Korento kirjoitti...

Juu, kiinnostavia hetkiä. Niin suuri Italia-futiksen ystävä kuin olenkin, toivon, että Juventus putoaa Serie C:hen. Kunnon rangaistus. Muuten nuo siat kabineteissaan eivät usko.