Ihan lauluksi pistää

Piti tuossa pestä ikkunoita. Nyt näkyy ulos.

Latailin samalla Flickr-albumiin n.5 prosenttia matkakuvistani. Kaikki parhaat(siis ne, joissa on ihmisiä) jäivät tietysti pois, mutta kyllä kai tuosta otoksesta saa jonkinlaisen käsityksen siitä, miten IHANAA lomalla oli.

En tavannut kaikkia niitä, joita olisin voinut, mutta en suoraan sanoen ottanut siitä erityistä stressiäkään. Ehtii sitä elämässä, ja jos ei, niin sitten ei. Levätä oli tarkoitus, ja järjestellä kesäkotiin varastoituja kirjoja sun muita, ja molemmat tuli tehtyä. Kaikki muu oli ekstraa.
(Esim. hyvä sää)
Nyt on taas kiva olla Italiankotona. Täällä onkin aika hiljaista, kun koko Italia viettää rantalomaa; tämä päivä on "Ferragosto", jonkinlainen suomalaista juhannusta vastaava pakollinen rantajuhla. Me nyt vaan siivoillaan täällä, vastarannan suomalaisina.
Hiljaisuudesta puheenollen, jossain naapurissa on täti, joka laulaa aamuisin eräänlaista folklorea kovaan ääneen; miten romanttista onkaan herätä veisuun. Yleensä kun sitä herää koirien haukuntaan tai vaan lintujen viheltelyyn. Ihmettelen, miksi täti nyt juuri on innostunut laulamisesta; en ole ainakaan ennen kuullut hänen hoilaustaan. Ehkä se on vastalause Eppu Normaalille, jota on viimeaikoina yliannosteltu meilläpäin. Voi Warsova.


Siis jos joku ei nyt sitten älynnyt, ne matkakuvat ovat täällä:
MATKAKUVAT

3 kommenttia:

gnothi seauton kirjoitti...

Voiko Eppuja yliannostella?

-gs, paljon hauskempi on olla pakanana, ei tarvi koskaan olla vava-vakavana

Rita kirjoitti...

Katselin kuvat - Pizzeria Pelle; hah hah! Märät jalanjäljet oli kiva otos. Pidin kovasti yhdestä kuvasta missä oli koivuja ja vaaleanvihreää ruohoa.

Paperivuorineuvoksen pakinat kirjoitti...

Hei, Sari,

vastasin haasteeseesi. Ja haastan puolestani sinut. Käypä blogillani, niin näet mistä on kyse.
Minäkin kotiuduin eilen Suomesta. Aina jää liian lyhyiksi nuo Suomen reissut, mutta kun mieheni jää/pääsee eläkkeelle, ehkä vuonna 2008 voimme olla Suomessa kuukauden. Saa sitten nähdä.