Päivän juttuja vaanPäivän sää:
katso kuvaa yllä. Tuullut on aamusta asti, mutta mitään ei saa aikaiseksi. Yhden kerran taisi jyristäkin. Mutta mitään ei saa aikaiseksi. Raivostuttava sää. On kuin odottaisi bussia ikuisesti tai kuuntelisi sitä piippausta joka lähtee kännykästä kun on melkein virta loppu.

Päivän lainaus:
"Ho una notizia brutta ma anche due notizie brutte" (Mulla on yksi huono uutinen, mutta myös kaksi huonoa uutista), sanoi kolleega, kun soitti.

Ei se nyt niin paha se uutinen ollut, oli vaan iltatunnit peruutettu. (Hyvät uutiset, jotka vahingossa Elin suussa muuttuivat pahoiksi, olivat kuitenkin ihan hyviä, joten saldo on positiivinen).

Olen nyt sitten vapaalla enkä jaksa tehdä mitään hyödyllistä. Järjestelin tosin tänään opetusmateriaalit kansioihin ja pesin sohvan tyynynpäälliset; eikö siitä saa synninpäästön laiskottelusta ja tyhjänpäiväisestä surhvailusta?

Päivän kirjatoiveet:
Vladimir Archipov: design del popolo
Venäläistä taitoa vääntää arkiesineitä vähistä tarpeista.

Benjamin Zephaniah: ihan mikä kirja hyvänsä

Mitähän noilla kirjoilla vaan tekisin, kun en entisiäkään lue. Sängyn vierestä on koko perhanan pistoke irti, en uskalla roikkuvaan hötisköön laittaa lukulampun töspeliä joten iltalukemiset on poissa laskuista. Päivällä luen vaan lehtiä ja aamulla lukeminen on rasittavaa, kun aina on joko vessahätä tai jano ja nälkä kesken kaiken. Pitää kehittää uusia lukutottumuksia tai korjata pistoke. Ehkä jälkimmäinen olisi viisasta.

Ei sitten taas muuta. Televisiosta näin tietoiskuja siitä, miten pitää toimia jos a) on kuuma ilma b) sähköt katkeaa. Olemme varautuneet.
Edit. Meinasin unohtaa mainostaa tämänpäiväiväistä taidekäsityötäni! Koristelin lehtileikkeillä ja vinyyliliimalla säilytyslaatikon oppimateriaalikorteille kenkälaatikosta (hieno yhdyssanalause) ja kun olin ikuistamassa tulosta, piti linssikissan tunkea kuvaan mukaan.

1 kommentti:

Leonoora kirjoitti...

Tuo kenkälaatikon koristelu on itsellenikin tuttua.
Sellainen ruusuilla päällystetty on papiljottilaatikkona, joita tosin käytän nykyään harvoin. Eräässä laatikossa taas lentävät lokit sinisellä taivaalla. Se on päätynyt nilkkasukkalaatikoksi :)

Paavo Haavikko taisi mainita äskettäin Tv:ssä lähetetyssä dokumentissa, ettei hän lue enää paljon mitään kirjoja. Ymmärrettävää. Hän lienee lukenut jo niitä elämänsä aikana aikamoiset hyllyrivistöt. Oletan.