Pääsiäistä


Sää ei ole suosinut tänä viikonloppuna. On tuullut ja satanut. Eilenkin kököteltiin kotona, paitsi illalla, kun menimme illalliselle kavereitten luokse. Tai siis oikeastaan vietiin illallista kavereille.
Heidän piti ensin tulla meille, mutta sitten muutettiin suunnitelmaa kun lapsiperheelle on helpompaa pitää lapset omissa tiloissaan riehumassa. Iltaan kuuluikin mm. karaoke-tanssia ja makaaberi " sono una povera bambina" ( olen tyttörukka) riehuntaperformanssi. Erittäin pääsiäismäistä.

Tänä aamuna kuitenkin aurinko pilkisti sen verran, että kävelyllä sain ikuistettua keväistä väriloistoa.
Kuvia täällä: Lady Baffles presents: Easterflowers

Kuvien sekaan on joutunut myös otos edellämainitusta performanssista.

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Joo, pääsiäistä sinnekin.

Tässä on kai korkea aika mennä mahansa viereen makaamaan, että huomenna jaksaa olla lomalaisten lapsenvahtina, omien ja muiden. Ja jatkaa niiden pääsiäisherkkujen syömistä, kun kaikkea on taas ollut liikaa kuten tapana, ja ois se kauheeta jos loppuisi kesken eikä kaikille riittäisi :)

Sari kirjoitti...

Suklaat on syöty. Puh.
Muuten meillä ei edes sen kummemmin ähkyilty, kun ollaan aikamoisia pakanoita. Pääsiäispäivänäkin syötiin kana-vihannes-kuskusia. Olihan siinä edes se kana. Ja jälkkäri sentään oli hyvin pääsiäismäistä persikkapiirakkaa.

Yleensä pidän perinteistä kiinni, mutta tänä vuonna tuli pääsiäinen ihan varkain. Ja jos pääsiäisenä on näin kylmä, on se sen merkki, että liian aikaisin se oli!