En ole natsiSain tämän merkin Sahramilta.
Se tarkoittaapi:
Merkkiä jaetaan "kaikille sen ansainneille nettiskribenteille",
niin kuin merkin lanseerannut Jack Honest sitä esittelee.
Määritelmä "en ole natsi" tarkoittaa, että merkin kantaja
vastustaa kaikenlaista syrjintää ja sortoa;
edistää toimillaan tasa-arvoa ja erilaisuuden hyväksymistä.


On helppo vastustaaa syrjintää ja sortoa, paljon vaikeampaa on edistää tasa-arvoa ja erilaisuuden hyväksymistä. Siis tehrä jotain. Toivon että Sahrami on oikeassa ja omat höpinäni valaisevat sitä tosiseikkaa että esim. italialaiset on ihmisiä. Heh. Maailma on niin pieni, pidetään toisiamme kädestä kiinni, jookos. Sahramin ansiosta päätän näihin maailmaasyleileviin tunnelmiin!

(en olis kyllä jaksanut edes postata mitään tässä vaiheessa oikeastaan)

Ainniin, itse antaisin mielelläni tämän tunnustuksen/tunnuksen blogitoverille toiselle puolelle Italiaa: Arkitehti ei todellakaan ole natsi.
Ja perustelut kyllä varastan suoraan Sahramilta:
Perustelut? Katsokaa nyt vaikka itse kuinka hauskasti, ymmärtäväisesti ja samalla rehellisesti hän kirjoittaa sekä italialaisista - sukulaisista ja muista...

Edit: Alkuperäinen symboli näytti siltä, että punainen nainen (tai mies hameessa)kävelee folkloristisen hannunristin(?) edessä. Sori vaan, otin vapauksia ja vaihdoin sen tuohon perinteiseen antinatsi-merkkiin.

3 kommenttia:

Rita kirjoitti...

OIkeaan osoitteeseen tuli merkki! Ja hyvään kohteeseen sinäkin sen jatkat :) Auguri e complimenti!

Ripsa kirjoitti...

Sari, hannunvaakuna, ja ilmeisesti vanhaa perua, suomalais-ugrilaista (vai mikähän se termi nykyään on) vai indoeurooppalaista, siitä vissiin vielä kiistelevät.

Hannu ei kyllä ole alkuperäinen suomalainen nimi, vaan tulee ainakin saksalais-balttilaisesta Hans-nimestä.

Sari kirjoitti...

Kiitos Rita, samoin!

Ripsa, mietin tässä oliko hannunvaakuna natsien symboleja. Saatoi nimittäin olla, hehän käyttivät muinaistarustoja ja -symboliikkaa oikeuttamaan rodun ylevyyttä.