Marraskuu

Tuijottelen tuota blogin uutta otsikkokuvaa, kuuntelen Jake Nymannia ja mietin mitä kirjoittaisi.

Aivojen tyhjäkäynti on kiinni vuodenajasta. Työssä syksyn "uudet haasteet" alkavat muuttua rutiiniksi, sää kylmenee ja illat pimenee, tekee mieli asettua talviunille. Ja terveyskin rutistuu: selkälihakset jäykistyy yöllä, nuha ja kuume koputtelee jatkuvasti limakalvoja ja virkeys on kiinni siitä päivän ainoasta kahvikupposesta. Kaikki tämä aiheuttaa aivoissa lievää lamaantumista: reality-shown katsominen alkaa tuntua järkevältä tavalta viettää ilta, kirja putoaa kädestä ennenkuin pääsee kappaleen loppuun ja kuohuttavimmatkin uutiset saavat aikaan vain lievää närästystä.

Onneksi rakas ystävä ja kolleega meni ja pyöräytti kolme ja puolikiloisen pojan. Se sentään herätti horroksesta. Ja yllättäen sähköpostin roskapostista löytyy kuvia vastasyntyneestä italialaislontoolaisesta miehenalusta. (Pitää rukata tuota postia, kun se tunnistaa roskaksi ihan kelpopostiakin!) Kivaa! Vauvantöppösiä tarvitaan! Tällä menolla voi aloittaa sarjatuotannon...ja huomaan olevani ikäluokkaani vanhempi. Muut ovat tuoreita äitejä, minä yritän potkia omia lapsiani pois kotoa. Omituista.

Juuri kuulin radiosta, että on isänpäivä. (Täällä Italiassa se on 19. maaliskuuta)
Hurraa isille!
Erityisesti Omalle Isälle!

6 kommenttia:

Calendula kirjoitti...

Tämä päivien lyhyys aiheuttaa tyhjäkäyntiä täälläkin, väsyttää. Blogisi uusi ulkoasu on hieno, itsekin harrastan purkkeja jääkaapin päällä ja huomasin että minulla on aivan samanlainen entinen panettone-purkki! Säilytän purkeissa mm. leipomistarvikkeita. Toivottavasti itsekin saisin aikaiseksi ja osaisin kohentaa blogini ulkoasua.

Maurelita kirjoitti...

Hei hieno bänneri ; tekee hyvää uudistaa ilmettä näin marraskaamoksen keskellä... kun itsekin viitsisi.

=o)

Sari kirjoitti...

Kiitos kiitos.
Tuo panettonepurkki on mainio keksipurkki ympäri vuoden, vaikka onkin jouluisesti koristeltu. Siihen mahtuu iso pussillinen keksejä!

Leonoora kirjoitti...

Täälläkin on pimeä aika. Ja sataa jatkuvasti vettä.
Viime yönä rankka myrsky pyyhälsi yli maakunnan. Sähköt olivat poikki laajalti.
Jo aikaisin illalla lumeton maa, ja melkein jatkuvasti pilvimassan taakse piiloutunut kosmoksen valo imevat kaiken loiston jopa katulampuista :).
Nyt on täydenkuun aika, sen verran se on kurkistanut pilvien takaa, että sen on nähnyt.
Väsyttähän tämä valottomuus. Pitää täälläkin keksiä iloisia sijaistoimintoja, että jaksaa kevääseen!
Kohta ihmiset kyllä sytyttelevät pihoilleen jouluvaloja!

Leonoora kirjoitti...

Hieno tuo uusi kuva, kotoisa!

Katja kirjoitti...

Sunnuntai-illan ratoksi voit taas luetella omituisuuksiasi meemin muodossa. Hei, olenko haastanut sinut ennenkin?