Syyskesää"Kuvannut syyskesällä 1907 Puumalan pappilan puutarhassa Aarne Tengén"
Kuvaa en ole telonut minä, vaan mies joka on sukukokouksen jäsenille ottanut kuvasta kopion. Paperiversioon kun on ängetty myös kuvateksti, jossa kuvassa olijoiden nimet ja syntymä-ja kuolinajat. Kuvassa pönöttää Rovasti Lappalainen vaimonsa ja äitinsä kanssa. Koiran kanssa leikkivä tyttö on tietojen mukaan tuleva veturinkuljettajanrouva Silenius.

Olisihan tässä vaikka kuinka paljon hieman uudempiakin syyskesän kuvia. Maalla on pötkötelty, marjoja poimittu(yhden piirakan verran) rannoilla kävelty ja muutenkin otettu iisipiisisti. Ja viimeaikainen kuvausummetuskin alkaa helpottaa, olen pääsemässä taas valokuvauksen makuun.
Hyvä niin.
Ei tässä koneen ääressä sitten viitsikään enempää vanheta, tänne on tulossa aurinkoinen päivä!
Taisin muuten valita aivan just nappiin tämän lomakauden, ainakin saapasmaan ennätyshelteitä on kiva säätiedoista seurata täällä vilpoisessa.

1 kommentti:

Ofelia kirjoitti...

Oi, olisinpa minäkin saanut poimittua marjoja sen yhden piirakan verran - tulee aina sellainen olo, että on saavuttanut jotain, kun leipoo itse poimituista marjoista. Onneksi vanhempi sukupolvi on poiminut kymmeniä litroja... sinne vain loisimaan sitten talvella.