Kissauutisia
Tuossa makaan flunssassa, hiukset vähän kiharassa ja Caladrius istuu onneksi nenä minuun päin. Tuo keskiaikainen lintu ennusti paranemista, huono merkki olisi ollut pää poispäin.
Oma Caladriukseni tosin on musta ja karvainen. Maija nauttii kun saa maata koko päivän mahani päällä lämpimässä.

Tuo oli eilen, nyt on olo jo parempi.

Ehkä vilustuin viikonloppuna, kun juoksentelin pelastamassa kissoja. Pihastamme oli naapurit löytäneet pienen naaraskissan, joka roikotti tassuaan ja miukui syliin. Vein sen lauantaina kissalaan ( meinasin ensin laskea meille kotiin, mutta Maija oli liian äkäinen), mutta he eivät voineet ottaa sitä heti, koska eläinlääkäri ei ollut enää paikalla. Kisu oli sitten meillä eristyssellissä (työhuoneessa) Maijan äkäisen vartioinnin alla yön ja veimme sen sitten sunnuntaiaamuna uudestaan kissalaan. Ja nyt kaduttaa. Olisi pitänyt vain viedä se eläinlääkärille ja tuoda kotiin. Päätimme miehen kanssa että jos kuukauden päästä ei kisua ole vielä kukaan adoptoinut, otamme sen Maijan vastustelusta huolimatta, tottukoon. Ja kaipa se ajan kanssa tottuisi. Kun kohtalo (kissa) koputtaa ovelle (soittaa naapurin avulla ovikelloa) ei sille pitäisi kääntää selkäänsä...

Tässä viikonloppuvieraamme (nimeä emme sille antaneet, vaikka kuin mieli teki):
Kaunis kun mikä.

Kuvalähde: http://bestiary.ca/beasts/beastgallery143.htm#

2 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Ihan oikein hyvin tulevat toimeen keskenään vain veljekset tai siskokset. Meillä oli kaksi veljeä, nyt kumpikin jo poissa.

Viimeisten kahden, eli Allu vanhuksen ja nuoren Lidian yhteiselo oli Allun kohdalla lähinnä sietämistä ja suvaitsemista, Lidia uhitteli.

Nyt Lidia uhittelee meille. Tänä aamuna se vaihteeksi herätti minut puraisemalla nenään. Kyllä Maija kissaan sopeutuu, kunhan aikaa riittää. Ensi alkuun pitää olla ehkä vähän erotuomarina, sitten ne ottavat itse itselleen tilan.

Kumpikin leikattu?

Leonoora kirjoitti...

Täällä on uutisoitu, ja näytetty tv:ssä eteläisen naapurimaamme eläintehtailuista, jossa ei aina ole kaikki eläinsuojelulliset asiat kunnossa.
Sieltä varsinkin koiranpentuja tuodaan tänne.
En pysty katsomaan tällaisia dokumenttejä. Eläinten väärinkohtelu järkyttää aina.

Kaunis kissa, ja terveen näköinen.