Vauvoja

Meidän vauva alkaa tassutella ihan tosissaan. Ehkä huomenna saan aikaiseksi kuvamateriaalia aiheesta. Tänään hän esitteli linjakkaan karvatonta ja hassun luisevaa mutta jäntevää pienen kissan bodiaan useaan otteeseen opettajanhuoneen pöydällä. Jos joku terveystarkastajan tyyppinen tulisi työpaikalle, saattaisi kauhistua että a) paikalla on kissa ja b) se kipittää opettajien ruokailuun käyttämällä pöydällä.
No, ainakaan tähän asti kukaan ei ole asiasta valittanut.

Ihmisvauva, jonka tänään vihdoin näin, on hieman meidän kissavauvaamme nuorempi, eikä kävele. Irvistelee, haukottelee, nikottelee, änisee, katsoo kieroon ja on vaan. Vanhemmilla on silmäpussi/varjo yhdistelmää ja harottavaa tukkaa, mutta ihan hyvin menee, kuulemma.

Yht'äkkiä on viileää (tosin jo huomenna on kai taas 25 astetta) ja piti eilen laittaa lämmitys päälle, ettei olisi jäätynyt suihkuun. Tämä on kyllä parasta: kirkas, aurinkoinen keli ja viileähköä. Kiva laittaa kuukausien jälkeen takki ja pitkät housut. Tänään laitoin jopa sukat noin puolen vuoden sukattomuuden jälkeen. Jalat on kai sokissa.


P.S. 400 meni rikki eilen

Ei kommentteja: