Apua, loma hupenee

Kyllä nyt hävettää. Kun menen takaisin töihin, en voi rehellisesti sanoa tehneeni mitään lomalta kuulostavaa. Siis lomallahan olisi käytävä kivoissa paikoissa, löhöiltävä ja rentouduttava.
Olen kyllä löhöillyt aika lahjakkaasti, mutta vain koska iltapäivisin on liian kuuma. Kotona löhöily ei ole kuitenkaan ollenkaan niin hohdokasta kuin rannalla löhöily.

Olen
- lukenut vain yhtä kirjaa; enkä edes ole hankkinut 50 Shades of Grey-kirjaa, vaikka leikilläni lupasin työkaverille että luen sen että voidaan sitten haukkua sitä yhdessä. Hän on kuukausitolkulla jankuttanut siitä ja jankuttanee loman jälkeen vielä enemmän kun sen lukee, aloitti jo ennen lomaa.
Taidan huijata ja lukea nettiarvosteluja.

- maalannut parvekkeen ovet. Meni ehkä mynkään pohjatyöt, lattiasta piti skraapata maalia (kuten ikkunoistakin) jälkeenpäin. Mutta nyt ei ravistu ovet lisää, kyseessä oli enemmän tekninen kuin esteettinen homma.

- aloittanut tänään verhojen ompelemisen (siis leikkasin kankaan). Tarkoituksena on ommella samasta kankaasta myös sänkyyn pääty. Aion hankkia verhotangon, asennan sen seinään ja pistän siihen tyynyt roikkumaan.

- heittänyt roinaa. Vaatteita, paperia, sekalaista sälää. Purge, spurgare, suomeksi...? Yleensäkin olen järjestellyt vähän kaikkea sen jälkeen, kun muutettiin kaksi huonetta vaihtamalla toinen toiseen. Aika uhkarohkeaahan se oli, mutta nyt alkaa kumpikin näyttää huoneelta. Sisustaminen jatkuu, katso edelliset kohdat.

- koonnut kirjahyllyn. Nyt on kirjahyllykiintiö täynnä. Paitsi seinille voi vielä asentaa irtohyllyjä. Nyt on olevinaan tarpeeksi hyllytilaa kaikelle. Siis oikeasti EI. (Kassillinen kirjoja lähtee huomenna)

- kuunnellut musiikkia. Kävin jopa ulkoilmakonsertissa. Ehkä menen jopa toiseenkin. Joten ei tämä loma ihan hukkaan menne.

- katsonut telkkaria. Se on sitä löhöämistä, kun istumisestakin tulee hiki. Joitakin kivoja elokuvia on nähty, en nyt muista yhtään erityisen... mieleenpainuvaa.Siis tämä on ihan oikeasti rentouttavaa, siksi nämä sisustusprojektit. Pitää töihin palatessa valehdella löhönneeni vaan, niin ei hulluksi luulla.


1 kommentti:

Ripsa kirjoitti...

Höps, Sari, vietit lomasi ihan just niin kuin ihminen, joka joutuu viettämään talviajan sisätiloissa ja kirjojen parissa. Kuulosti hyvältä.

Minun pitäisi, mutta minulla onkin kaikki aika jaettuna kirjojen ja kirjoittamisen välillä. Siis voisi miettiä esimerkiksi uusien verhojen ompelemista. Kaverillani on ompelukone.

On hankalaa kiskoa ittensä kirjoista irti.