Lomailua

Eilen pidin viimeisen tunnin ennen lomaa. En kuitenkaan ole ihan vielä totaalisen lomamielen vallassa, johtuu ehkä siitä että tänään on lauantai ja olisin tehnyt ihan samoja juttuja joka tapauksessa. (Käynyt kaupassa, kyydinnyt anoppia)

Vain muutaman päivän päästä pääsen pakoon tätä tukahduttavaa hellettä, Suomeen. Siellä tuskin on neljääkymmentä astetta ja vaikka olisikin, voisi sentään lillua järvessä. Luin juuri tosin kotimaan uutisia, joissa puhuttiin lomien loppumisesta ja syksyn alkamisesta. Minulle syksy tulee syyskuussa!

En jaksa oikein kirjoittaakaan, joten laitan kaksi kuvaa.
Ensimmäisessä on kesäkurpitsan kukkia, jotka ovat NAM. Itse laitan ne friteerattuna, joko mozzarella-täytteellä tai ilman. Saimme niitä kotiinkuljetettuna naapurilta, joka ei tiedä minne laittaisi kaikki maapalstansa tuotot. Kyllä meille kelpaa.


Toisessa kuvassa on tassu. Kissa makaa usein keittiön kaapin päällä, vaikka luulisi siellä olevan kuumempi kuin alailmoissa. Välillä tosin kissat makailee myös käytävällä, suihkussa tai mihin sattuvat lötkähtämään.

Itsekin nukkuisin varmaan suihkukopissa jos sinne mahtuisin.

2 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Tervetuloa! Juuri nyt sisälämpömittari on kiipeämässä kohti 30 astetta, mikä tuntuu kaamealta. Vasen, leikattu, ortoosissa kököttävä jalka on jalkapallon kokoinen, nyt ehkä enemmän amerikkalaisen kuin soccer-jalkapallon näköinen, illalla muistuttaa tätä perinteistä jalkapalloa enemmän ja särky on kaamea.

Kaikki muuttuu kuitenkin paremmaksi, kuten sanonta kuuluu. Lidia makaa tilapäispetillä oikosenaan.

Tuo oli Lu Bo'n (?) tassu. Maija on kokomusta.

सारी kirjoitti...

Hyvin tunnistettu, Lu Bu:han se.
Maija onkin enemmän perinteisen sänkymakoilun ystävä.

Kolmekymmentä tuntuisi juuri nyt sopivalta, mutta onhan se toki kuuma. Varsinkin jos on raajat tuossa kunnossa!
Tuosta nyt voi tosiaankin mennä vain parempaan, toivottavati nopsaan.