Iltapukukierros ja muita uutisia

Toissapäivänä oli taas Suomen virallinen iltapukukierros. Kun katsoin uutisohjelmia huomasin, että eräs puheenaihe oli Milanon Scalan ensi-ilta. Koko oopperasta ei halaistua sanaa, vain naisten iltapukutyyliä päästä varpaisiin zoomaillen. Iltapukukierros ei siis ole suomalaisten yksinoikeus, vaikka niin voisi luulla.

Iltapukuja ei ihailtu Val di Susassa, siellä laskettiin "haavoittuneita poliiseja". Mielenosoituksia uutisoidaan aina poliisin näkökulmasta, se on ymmärrettävää yhteiskuntajärjestyksen kannalta, mutta olipa hieman naurettavaa, että vaikka uutinen koski nimenomaan provosoivia pullonheittäjiä, kuvissa näkyi vain pamputtavia poliiseja. Ja, kauhistus, joku työnsi kemiallisia käymälöitä nurin.

Nytin keskustelupalstalla joku uusi tuttavuus kysyi palstalaisilta: "uskotteko oikeasti toistenne elämään?" Hyvä kysymys.
Uskotko sinä oikeasti toisten elämään?

1 kommentti:

Leonoora kirjoitti...

Tosiaankin vielä monimerkityksinenkin kysymys! (Kompako?)
Mihin toistenne elämään? Siihenkö, että joku tosiaan näyttää liikkuvan ja hengittävän, olevan siis elävien kirjoissa, vai siihen mitä minä luulen tietäväni toisen elämästä ylipäätään..vai...: )