Maanantain kevyt blog-välipala

Otan Katjan haasteen vastaan ja kirjoitan jotain omituisuuksistani.

1. Olen normaali. Olen keskipituinen, keskipainoinen ja keskivaalea, minulla on kaksi lasta (tyttö ja poika, tietysti), olen kai keski-ikäinen(en ihan) ja keskituloinen. Ja terve. Se on aika omituista.

2. Puhun itsekseni. Tämän lahjan on perinnöksi saanut tyttäreni, myös hän höpisee yksin. Olemme kumpikin kuitenkin (vielä) tietoisia, milloin ja missä höpisemme; itse autossa yksin ajaessani(laulan myös) tai lehteä lukiessani(opiskeluajan kämppikset nauroivat meikäläisen hihkaisuille, kun uutiset tai artikkelit saivat minut ääntelemään vastalauseita) teinilapseni esim. piirtäessään.

3. En pidä sukkahousuista enkä päähineistä. Koen ne ahdistaviksi. Vältän kumpaakin kuin lintuinfluenssaa.

4. Pidän busseista ja junista. Ne ovat mielestäni paras tapa matkustaa, ainakin alle 1000 kilometrin matkat. Olen tosin kerran matkannut myös Suomesta Italiaan bussilla ja vielä vauvan kanssa!

5. Tykkään siivoamisesta mutta en siivoamisen aloittamisesta. En useinkaan saa itseäni aloittamaan siivousta, mutta kun yliminä (tai sisäinen äiti, miten vaan) saa ohjat ja pääsen alkuun, mikään ei pysäytä minua. Lepsusta äidistä tulee siivouskenraali, joka käskyttää myös muun komppanian tehokkaasti: " Sinä siellä, pyyhi tuolit! Hei, mies, ravista matot!"

Tämän listan perusteella totean, että en ole omituinen. Olen omalaatuinen, kuten kaikki maailman ihmiset, mutten omituinen.
Jos mieleeni tulee jotain omituista, lupaan täydentää listaa.

4 kommenttia:

Poskos kirjoitti...

Olen vasta viime vuosia oppinut puhumaan itsekseni enemmän. Kiroiltua ja hyräiltyä on tullut ennenkin, mutta vasta nyt olen tajunnut, miten vapauttavaa on pitää itsellensä seuraa. Se on täysin tervettä. Eipäs ole! Onpas. Eipäs ole! Onpas...!

Sari kirjoitti...

Olen puhunut itsekseni niin kauan kuin muistan, joten olen kai syntynyt pitämään itselleni seuraa; olen niin sosiaalinen, että olen seurassa yksinkin! :)
Olipa se sitten tervettä tahi ei.
On se. Ei ole. Onpas. Eipäs...!

Katja kirjoitti...

No sukkahousut ovat tosiaan aika ahdistavat... vannon pitkisten nimeen! Hatuista, pipoista ja huiveista tykkään kyllä.

Katja kirjoitti...

Kylläpäs olet ollut hiljainen, vähän saisit laittaa kuulumisia :) Lähestyvistä talviolympialaisista, karnevaalista, San Remosta?