VälivuodenaikaMaija katsoo kahvikupin jättämää tahraa.Viime viikonloppuna sää yllätti. Satoi nimittäin lunta, mikä tähän vuodenaikaan on aika tavatonta.
Eräs päivittelyn aihe viimevuosina onkin jatkuvasti ollut se, ettei Italiassa enää ole ns. välivuodenaikoja (mezzastagione). Talvesta hypätään suoraan kesään ja kesästä talveen. Kevättakit ovat hyödyttömiä, kun toppiksesta voi siirtyä suoraan toppiin.

Minäkin kaipaan kevättä. Vihreää, linnunlaulua, raikkautta. Ostin tulppaaneja keittiön pöydälle, tässä kasvihuonemaailmassa ne saavat olla asuntokohtainen "mezzastagione".

4 kommenttia:

Jilppa kirjoitti...

Hei Sari!

Kesää täälläkin jo kovasti odotellaan.

Aika hauska tuo keittiön seinänne. Minulla on tuota samaa kylppärin lattiassa, mutta en ole koskaan nähnyt sitä seinässä. Taitaa olla kovinkin yleistä siellä etelässä että koko keittiö kaakeloidaan?

Sellaista syvällistä tänään... Halusin vain tulla pitkästä aikaa tervehtimään. Hyviä vointeja sinne Italiaan!

Leonoora kirjoitti...

Kotoisaa. Kuinka nuori Maija on?

Itse olen useimmiten matkustanut sinne kuumimpaan aikaan, ja joskus on vielä helle ollut ennätyksellistä. Huh sitä hellettä! Venetsiassa tosin olen ollut "aikaisin keväällä," jolloin rouvilla oli vielä turkit yllään, vaikka minusta se oli jo ihan kesäisen lämpöistä.
Voi kun tulee ihan ikävä taas sinne! Raikasta ja valontäyteistä kevättä sinne Sinulle ja perheellesi!

Sari kirjoitti...

Kiitos Jilppa käynnistä ja siitä että vertasit keittiömme seinää vessan lattiaan, se oli aika odottamaton kohteliaisuus! :D

Kiitos toivotuksista Ele, (noin sinut lyhennettäisiin täällä)samoin sinulle.
Maija on parivuotias, mutta pienikokoinen. Piiitkä ja laiha.

Jilppa kirjoitti...

"Kiitos Jilppa käynnistä ja siitä että vertasit keittiömme seinää vessan lattiaan, se oli aika odottamaton kohteliaisuus! :D"

Voi ei... Toivottavasti et pahoittanut mieltäsi. :-/ Etkä luultavasti pahoittanutkaan...

Se, että meidän kodeistamme löytyy samanlaista kaakelia (oli se sitten missä tahansa) kertoo omaa tarinaansa - hyvässä mielessä. :-)

Hyvää viikonloppua!