Eilen satoi vettä

Maija tykkää istuskella vessan ikkunalla.
Olen päättänyt, että silloin tällöin kerron elämästäni kuvilla.
Tämä kuva kertoo aika henkilökohtaisia asioita, kuten sen, että meillä on oma Bibliotecula Stercoraria. Yleensä siihen kuuluu sanoma-tai aikakauslehtiä, tai sarjakuvakirjoja, luettavan kun on "istuttava" lyhyehköön hetkeen. Vakituisena on kuitenkin japaninkielen kirjat,esim. erittäin yleishyödyllinen "Conversational Japanese".Olen lukenut varmaan miljoona kertaa: Sonna ni hataraitara tsukareru deshoo. If you work so hard, you will probably get tired; taskukirja kun on juuri tuosta kohtaa liimaukseltaan hieman irti.
Ehkä joku päivä tuostakin lauseesta on hyötyä.

Kuulemma jo isoukkini vei mukanaan ulkohuusiin sanomalehden; luulen siis että taipumus sivistäviin istuntoihin on perinnöllistä. Lapsiparkamme ovat saaneet geenin molemmilta puolilta.
Arigato!


5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Henkilökohtaisista havainnoin että teitillä on samanlainen IKEAn haitaripeili kuin noin keskimäärin joka huushollissa (mukanluettuna meidän). Lukemistoa meillä on vähemmän, hetken aikaa vessassa viihtyivät kootut vessakirjoitukset ja Bukowskin jotain... harrastan lyhyitä istuntoja, ja niidenkin aikana jo huudetaan ÄIITII :)

Mies kerää joskus vessaan Arkkitehtilehden numeroita.

Jilppa kirjoitti...

Hei Sari!

Kirjoja kylppärissä, hienoa!

Äidilläni on kylpyhuoneessa ihan kunnon kirjahylly...

Täällä sataa taas lunta, mutta siitä huolimatta hyvää viikonvaihdetta!

Leonoora kirjoitti...

Tuttua juttua, mutta meillä vain ei voi lukea kauan, sillä katti on ehdollistunut sille, että kun joku pitää pitempää istuntoa, se oitis tulee istujan eteen, (jos vc:n ovi on jäänyt niin, että se saa sen käpälällään auki) ja vaatii naukumalla, jos ei heti pyyntöä täytetä.
Alalaatikossa on näet pytyn viereissä kaapissa sen kampa ja harja. Naurattaa ihan, miten se osaakin käyttää tämän "istunnon" hyväkseen. Raapii ovea, jos se ei ole sen tassulla avattavissa. "Tuoksuista" ei näköjään ole sille haittaa kunhan mielihyvää tuottava turkinhoito- hetki harjauksineen ja kampauksineen toteutuu. On kyllä naurettu monet kerrat tästä sen hyväksikäyttämästä hetkestä!

Sari kirjoitti...

Tästähän saisi vaikka meemin: "mitä luet vessassa". Tai "mitä kissasi tekee, kun käyt vessassa".:D
Koiraihmiset usein väheksyvät kissojen sosiaalisuutta, mutta kaikki kunnon kissan kämppikset tietävät, että kissa on pohjimmiltaan erittäin sosiaalinen. Se vain on koiran vastakohta: koira on aina valmiina palvelemaan, kissa on aina valmiina palveltavaksi!

Leonoora kirjoitti...

Totta!