Miksi

jää ilmaan.

En osaa vastata.
Käännän katseeni alas, katson käsiäni ja lattiaa-
en voi katsoa silmiin.

Koko päivän tiesin että
MIKSI
odottaa minua.

En osaa vastata.
Sanat tukahtuvat, ne putoavat polviin-
en voi itkemättä puhua.

Koko päivän tiesin
mutta nyt en osaa vastata.

9 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Tuo on paha tilanne, "miksi" on tavallaan tuomiolle joutumista, selityksen paikka. Tuli mieleen runostasi jokin tilanne lapsuudesta/nuoruudesta, kun tiesi tehneensä jotain hölmöä ja tiesi, että kun vanhemmat tulevat töistä, on sen aika. Selittää.
Miksi.

En tiedä, olitko tarkoittanut runoa tällaiseksi, mutta näin sen tulkitsin.

Sinulla on uusi avatar! Olet selvästi nuorentunut sitten viime näkemän!

helanes kirjoitti...

Toivottavasti jo huomenna.

Sari kirjoitti...

Tarkkasilmäinen tulkinta, Susu.

Avatar kävi nuorennusleikkauksessa ja avot! tuli mullekin tyttömäinen olo! :)

Helanes, juu, toivottavasti.

Rita kirjoitti...

Hauska kuva.

Miksi-kysymykseen tulee joskus vastaus kun on nukkunut yön yli, joskus vastaus tulee vasta kun on kulunut vuosia. Saattaapa vastaus jäädä puuttumaankin.

Leonoora kirjoitti...

Kirjoitatpa aiheesta kuin aiheesta, aina runosi ovat runoilijan tekemiä. Hieno teksti jälleen!

Genoveeva kirjoitti...

Mulle tulee mieleen suhteen lopetustilanne, kun eis aa sanottua, vaikka ite tietää ja on päättänyt lopettaa. Kai luen tavallani.Nuorena laistoin ko tilanteita ja katosin vaan jotenkin oudosti. Nolottaa vieläkin.

Salka kirjoitti...

Monimerkityksekäs runosi herätti minussa ajatuksia. Kuinka usein tuommoinen tilanne tulee elämässä eteen. Lapsena, puolisona, ehkäpä myös työntekijänä ja opiskelijana.

Sari kirjoitti...

Kiitoksia palautteesta!

Itsekn ajattelin kirjoitaessani kaikkia niitä tilanteita, joissa "Miksi" on ollut joko itselleni tai sille toiselle kuvaamieni tuntemusten aiheuttaja.
Tuli siten jälkeenpäin mieleen, että "tuomiolle joutuminen", kuten Susu hyvin tilannetta kuvasi, taitaa toisaalta olla aika harvinaista, vai? Minusta ainakin tuntuu, että yhä useammin ihmissuhteissa vältetään vaikeita tilanteita, sellaisia, joissa joutuu tekemään selkoa tekemisistään tai sanomisistaan.

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色