Lady loves her freezer


Tässä ehtii sopivasti tehdä hienon ruokapostauksen, kun odottelee, että ateria hautuu uunissa valmiiksi.
Tämän sunnuntain päivällinen perustuu ikiaikaiseen pakasteruokataiteeseen. Teemana on "helppoa mutta herkullista".
(En ole vielä ottanut uudella kameralla yhtään ruokakuvaa! Paras aloittaa pakasteista)


Lihamureke kätkee sisäänsä sieniä.


Lisäke syntyy perunoista ja parsakaalista.


Jälkkärinä omenapaistos.
(En löytänyt mistään pakastettuja omenoita, joten valitettavasti ne ovat tuoreita)

Lopputuloksen voi jokainen kuvitella.
Itse menen tunkemaan omenanpalat tuon taikinan sisään, katan pöydän ja otan vastaan kiitokset ruokailijoilta hyvin sulatetusta ateriasta!
edit: tarjoiluehdotus. Juomana englannissa valmistettua Kirin-olutta (joka siis on olevinaan japanilaista). Maissioluen kevyt aromi sointuu mainiosti rehellisen ja yksinkertaisen annoksen kanssa.

Ei kommentteja: