Naisten päivä


"Can I see the whine list, please?"


Viikko sitten oli helle ja kuten edellisessä säätiedotuksessa ennustin, tiistaista tuli ky-ly-mää.
Keskiviikkoaamuna näin lunta kukkuloilla ja vastaan tuli aamuruuhkassa autoja, joiden katolla törötti kymmensenttinen kerros vitiä. Vieläkin tuulee ja sataa ja tuulee ja sataa. Hyvä syy mököttää, kun muutenkin on sellainen olo, että edes Kodinkuvalehti ei jaksa kiinnostaa. Pitää tunnustaa, että olen tänään katsonut telkkarista jopa "Grande Fratello"- isoa veljeä. Voiko alemmaksi ihminen enää vajota sohvan nurkkaan. Ei voi.4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Täällä vain sataa, ja pesen märät lattiarätit ripustaakseni ne sitten ulos sateeseen, ainakin saan pois nurkista homehtumasta ja haisemasta, hmmm hmmm.

Minä kai sitten hukkasin itse sen linkkinapin, kun tuli perheen päältä käsky siirtää tiedostojani päädirectorysta, äh, mikä se on suomeksi? pois maleksimasta ja laittaa ne omaan kansioonsa. Sinun pitäisi kai lisätä lähdekoodin yksi /arkitehti.tiedostonnimi.gif, mutta kelpaa minulle ihan tavallinen tekstilinkkikin. Tärkeintä etteivät ole ystävät hyljänneet näin vaikeina aikoina ;)

Sari kirjoitti...

Täällä ei enää sada, mutta pyykit ei kyllä yhtään kuivuneet ulkona.
Mutta parempi olla valittamatta, niin vähän on satanut tänä vuonna.

Katson sitä nappia sitten kun google lopettaa tökkimisen.

Anonyymi kirjoitti...

Hei naiset! Olen jo jonkun aikaan lukenut blogia ja ajattelinpa esittäytyä minäkin! Asun Padovassa parisuhteessa italialaisen miehen kanssa. Olen asustellut Italiassa jo monta vuotta, ja kuvaukset Ikea-kämpästä ja pyykeistä, jotka eivät kuivu koskaan, kuulostavat erittäin tutuilta!;)
Terkuin Jossu

Sari kirjoitti...

Hei Jossu! :)