Muutos

Kun nyt klikkaa viereisessä linkkilistassa "kuvablogini" linkkiä, pääsee uuteen kuvablogiini, jonka perustin wordpressiin.

Jos en olisi niin laiska ja kiintynyt tähän vanhaan blogiini, muuttaisin nämä kirjoitetutkin viestit uuteen blogiin siellä wordpressissä. Toistaiseksi jääköön.

Vanha kuvablog
on tietysti tallessa, mutta en enää sinne postaa. Se ei oikein koskaan ollut mieleiseni ja laiminlöin sitä ankarasti. Jos tätä uutta tulisi kohdeltua paremmin.

3 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Hienoja kuvia!

Mikaelin kuvasta kysyn että mitä tarkoittaa White light filtered? Mustavalkoistako?

Senni on siis kotitalosi kissa?

Semmoinen tieto, että minun ikivanha Windows-masiinani sai ähkyn. Ovatko kuvat kamalan isoja vai onko kyse ohjelmasta, en tiedä.

Sari kirjoitti...

Kiitos!

"White light filtered" on koko blogin alaotsikko
;kaikki mitä näemme kun on tavallaan vain eri tavoin suodatettua valkoista valoa.


Senni oli meidän perheen kissa kun asuimme Suomessa, mutta emme riuhtoneet sitä juuriltaan, vaan se sai jäädä tuttavien hevostilalle tallikissaksi. Ja paksusti se siellä tuntuu voivan. Oli iloinen jälleennäkeminen, vaikka en ole varma oliko Sennin onni yhtä suurta kuin minun. Se nimittäin on erittäin ihmisrakas, ja antautuu kaikkien siliteltäväksi yhtä kehräävänä. Mutta ainakaan se ei torjunut entistä asuinkumppaniaan!

Voi olla että kuvat on suuria. Varmuuden vuoksi lataan tästä lähtien vähän tiiviimpiä kuvia.

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色