Rakas päiväkirja

Olen laiminlyönyt anteeksiantamattoman pitkään koko blogimaailmaa, huitaissut jonkun kommentin sinne ja tänne ohimennen ja lukenut postauksia puolihuolimattomasti; postaamista en ole edes ajatellut.

Viikonloppukin meni australialaisen kanssa sängyssä. Minulla oli kyllä vakaa aikomus ottaa rokotus, mutta olin sitten juuri rokotusaikaan ennen joulua kipeänä(höh), joten tottakai sain sitten ihan kunnon flunssan, eihän minulta pidä mitään puuttuman. Onneksi en sentään joutunut sairaalaan, sitäkin on sattunut korkean kuumeen takia. Ihan kotikonstein on tässä pärjätty. Vielä nokka tuhisee, mutta antaa tuhista.

Raskauskin on näköjään tarttuvaa. Kaksi kolleegaa on monistunut, kaksi muuta on raskaana. Sinkkukolleegat ostavat parhaillaan siveysvöitä.

Töitä on enemmän kun ehtii tehdä, (flunssaa ei siksikään olisi juuri ihan välttämättä tarvinnut) ja se on kiva.

Sää on viileä, ajoittain sumuinen tai sateinen. Kevät tullee ensikuussa.

Ostin eilen appelsiineja neljä kiloa, €1,95.
Mitäs tässä muuta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Viikonloppukin meni australialaisen kanssa sängyssä" meinasi kahvit läikähtää näppäimistölle, mutta sitten luin eteenpäin :-) haa haa

-S- kirjoitti...

Heh, minä kanssa ihmettelin, että nyt tuli kyllä oikein henkilökohtaisemmasta päästä tuo päiväkirja, mutta sittenhän se pointtikin tuli selväksi. Hei kiitos muuten siitä linkistä siellä sun mainoskatko postauksessa. 2 viikon tarjous on edelleen voimassa nyt on minun vuoro, jeee! Linkkaan sivusi varmasti blogiini, kunhan ehdin tuosta tvkaistasta blogissani ilmoitella :D

Sari kirjoitti...

Lupaan ilmoittaa heti, jos vietän koko viikonlopun sängyssä australialaisen miehen kanssa! :D