Vai oliko se Navratilova

Huijaa, niin se taas meni viikko.

Sää on ollut sellainen, että lontoolainen tentaattorimme naureskeli siellä olleen paremmat kelit.
Tentit on siis ohi ja kivasti meni. Kaikki pääsi läpi. Vaikka jännää oli. Yksikin tyttö teki kärrynpyöriä ennen tenttiä, niin paljon koe jännitti.

Englantilainen gentlemanni, joka lapsia tenttasi, oli aivan mainio lounasseuralainen. Sanoi joskus tutustuneensa suomen kieleen, mutta jättäneensä sikseen sijamuodot nähtyään.(Huahhahhah, meilläpä onkin vaikea kieli!)
Teimme vertailevaa tutkimusta suomalaisen ja englantilaisen yhteiskunnan haasteista ja hoimme yhteen ääneen sitä miten historia määrittää ihmisten käyttäytymistä ja kulttuuria. Ehkä taannoin urakalla katselemani Brideshead revisited (Suomeksi "Mennyt maailma", tuli Teemalta) vaikutti hieman näkökulmaani, joka tosin osoittautui yhteneväksi gentlemannin luokka-analyysin kanssa. Oli nähkääs niin korkealentoista ja brittiläistä keskustelua, että! Ei olisi paheksunut edes QE.

Kevään kunniaksi olen tänään saanut hieman hämmentäviä kommentteja ulkonäkööni liittyen.
Ostin koululla puoleen hintaan erään tunnetun populaarin vaatemerkin nimeen valmistetun hameen, kun työkaveri tuntee jonkun, joka myy kai jotain sekunda- tai muuten penkin alta-kappaleita. Työkavereille oli järkytys kokoni 46 (siis suomalainen 42). En tiedä pitäisikö olla tyytyväinen; he kai luulevat, että laaja (siis ei anorekti) olemukseni on vain näköharha. Tai sitten naisten pitää vain ihan kohteliaisuussyistä luulotella toisilleen, että he näyttävät itseään sirommilta. Mikä on aika älytöntä, sisso.

Vaan vielä ihmeellisempää oli se, että tänä aamuna sain uskoteltua oppilaalleni, että olen entinen tennistähti. (Leikin nimi oli spot the lie, keksi mikä on valhetta) Jos hän kuvitteli, että olen jättänyt urani ylensyömisen takia, ei hän sitä ainakaan sanonut. Haluan siis uskoa, että joku olemuksessani näyttää entiseltä urheilijalta. ( Ei mielellään Matti Nykäseltä, pliis.)
Huh, pitää kai ostaa tällaisen paineen alla kiinteyttävää voidetta: mitä ihmiset muuten sanovat siinä vaiheessa kun alkaa lämpimät kelit ja urheilullinen body kaikkoaa vaatteiden vähetessä!

Vielä on tilanne kuitenkin suunnilleen tässä erässä talvi: 30 - kevät: 15. Näin niinkuin tennistermein. Sieltä se erävoitto vielä tulee. Maanantaina ennusteiden mukaan tulossa erä- ja ottelupallo.

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Joo, tunnustettava on että katselin jo varovaisen toiveikkaasti jotain cellulase gold -tuotesarjaa jota käytetään sisäisesti ja ulkoisesti.

Täytyy toivoa että hallitus saa pian kuriin nämä meidänkin kaupungissamme riehuvat romanialaiset, jotka leipovat luvattoman hyvää omenapiirakkaa, vaikka bikinikausi on lähestymässä :)

Sari kirjoitti...

Olen meidàn lafkassa ainoa, joka ei ole jatkuvalla dieetillà, mutta myòs ainoa, joka ei ole kokoa 42 (siis italialaista). (raskaana olevat òasketaan mukaan)
Ja kuinkas ollakaan, olen mielestàni ihan ookoo. Olisko se iàn tuomaa tasapainoisuutta. Tai sitten muistan hyvin sen, kun olin vielà raskaampi, ja olo on siksi nyt varsin heppoinen.

Vaan jos joku mulle tarjoaa poppakonstin kiinteytykseen... :)

Katja kirjoitti...

Voi olla myös että jatkuva laihduttaminen on tapa kuulua jengiin, lopputuloksesta viis. Minusta(kin) olisi ilahduttavaa päästä takaisin edes siihen neljäkuutoseen, mutta asia ei vaivaa niin paljoa että ryhtyisin tositoimiin. Hyvälle alulle päässeessä hyötyliikunnassakin tuli takapakkia kun lastenrattaat hajosivat, ja repivät auki meidän kadun niin että hyötyliikuntarupeama pitenisi varmaan kilometrillä. Oih ja voih.