Sværmere*

Horoskooppi sanoi että pitäisi hankkia rakentavia ajanviettotapoja, eikä vain heittäytyä turhien ja tyhjänpäiväisten viettelysten mentäväksi. Just nyt kun alkoi loma!

Olen kovasti yrittänyt olla rakentava: siivonnut kirjahyllyn ja kellarin; istuttanut eteiseen bambun(joka teki kissasta pandan, oma heinä parvekkeella ei enää kelpaa); raahannut autoon poisheitettäviä vaatteita; siirrellyt tauluja...vielä olisi pari korjaushommelia jäljellä, ja sitten voin lopettaa teinien kiduttamisen kotitöillä ja itsekin aloittaa Loman.

Olen tosin myös töllöttänyt uusintoja uusintojen perään: Dalziel&Pascoeta, Miss Naked Beauty-kauneuskilpailuja, Mork& Mindyä(vain yhden jakson tosin), Antiques Roadshowta...siis melkein mitä tahansa kesätelkkarista näkyy. Näin kuumalla töllön katsominen on ainoa tapa saada iltapäivän tunnit kulumaan. Mitään ei jaksa tehdä(varsinkin jos on riehunut aamupäivän) ja ulos on turha nenäänsä pistää. Joten olen myös suorittanut turhuudessa.

Muita uutisia: Kaveri sai vauvan maanantaina. Toista vauvaa kävin katsomassa perjantaina, kun oli viimeisen työpäivän kunniaksi epävirallinen päättäjäispizza mussutettu. Vauvat on kivoja.

Sää on sitä samaa. Scorcio, scorcio, scorcio.

* horoskoopin mukaan sana sværmere on norjaa, ja sanaa on käytetty "per indicare qualcosa di dolcemente superfluo e squisitamente infruttuoso"
(=osoittamaan jotain herttaisen yhdentekevää ja herkullisen hedelmätöntä)

Lähde: L'oroscopo di Rob Brezsny, Internazionale

Ei kommentteja: