Nuova tecnologia

Kirjoitan ihan vaan siitä ilosta, että vihdoinkin voin istua oman, toimivan koneen ääressä!

Anoppi sai poikaystävältään uuden kannettavan jolla pelata korttia(!) joten entinen jouti miniälle. Koska tällä koneella on lähinnä pelattu kasinopelejä, on sen näppäri melkein koskematon.
Läppäriteknologia merkitsee myös sitä, että entiselle koneelle omistettu pöytä joutaa nyt ompelukoneelle. Ei niin että tässä ehtisi kauheasti ompelemaan, mutta ehkä joskus joulukuussa.

Auto on vaihteeksi korjaamolla, ajelen firman kassilla. Tänä aamuna jäin keskelle liikenneympyrää. Olin onneksi lopulta vain 40 minuuttia töistä myöhässä, kun kaveri vei töihin. Mutta ei ole kiva aloittaa viikkoa kiroillen. Mutta nyt tämä rotisko ja maaginen langaton nettiyhteys toi kaivatun valonsäteen synkeään maanantaihin.

Teknologiasta puheen ollen: on aika huvittavaa, että kännyköitä markkinoidaan sillä, että niissä on internet, sähköposti ja jopa facebook! Niin, meikäläisenkin tietokoneessa on facebook. heh.

3 kommenttia:

Leonoora kirjoitti...

Sari

Congratulazioni!
On mukava tietää, että hauskoja ja kiinnostavia juttujasi voit iloksemme kirjoittaa omalla koneella.

Facebookkiin sorruin minäkin joskus elokuussa. Sisareni kirjautui sinne ensin, ja innosti minuakin. En kyllä ehdi sinne paljon kirjoitella. Ei se blogin pitoa voita.
Kaikki sukulaiset, jotka ovat siellä, pyrkivät myös kavereiksi.
Olen jo karsinut sukulaisiakin, sillä heidän kaverinsa tuovat taas kymmeniä, ellei satoja kaveriehdokkaita lisää mukanaan.

Anonyymi kirjoitti...

Varoituksen sana: läppäri voi huonontaa ergonomiaa. Mutta onnittelut omasta koneesta!

Calendula kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus ja haaste, jos haluat tarttua siihen!