Afro-thai

Kerrankos sitä sattuu että Islannissa tupruttava tulivuori sotkee suunnitelmat.

Onneksi ensiviikolle varatut tentit voidaan järjestää, vaikkei Trinityn tentaattori pääsekään Britanniasta tänne. Jäivät nimittäin jo tänne ehtineet edelliset tentaattorit mottiin hekin, joten he vain jatkavat tenttaamista. Ja omat tentattavani pääsevät tenttiin.
Mikä on helpotus, sillä viime perjantain viimeisellä tunnilla jo jännittivät niin että ihan stressin takia
olisi paras saada asia pois päiväjärjestyksestä.

Melkein puolet valmistamistani teineistä sattuu olemaan Ghanasta. Heitä on ollut ilo opettaa, olen oppinut aika paljon Ghanasta. Kuten että Ghana tarkoittaa soturikuningasta. Tai että oppilaani mielijuhlassa metsästetään leijona ja syödään jamssia, siis vain jamssia: leijonan veri uhrataan esi-isille, koska he vuodattivat vertaan tulevien sukupolvien edestä; jamssi oli esi-isien ruoka, joten sitä syömällä kunnioitetaan myös esi-isien muistoa.

Eilisellä ruokaostosreissulla kävimme Hello-marketissa, josta löytyy itämaista ja afrikkalaista ruokaa. Muutama vuosi sitten se oli vielä China-market, mutta sitten kiinalaiset luovuttivat sen afrikkalaisille. Luultavasti siksi, että asiakaskunta alkoi olla kovin afrikkalaista kaupan sijainnin vuoksi. Naapuristo on varsin mustaa. Kun kauppaan astuu, astuu Afrikkaan: fanti, englanti ja twi sekoittuvat muutamaan italiankielen sanaan. Mutta kaupasta löytyy jamssin ja fufun lisäksi vielä kiinalaista, thaimaalaista, eteläamerikkalaista ja peri-englantilaistakin tuontitavaraa. Digestive-keksit ja kaurahiutaleet maksavat paljon vähemmän kuin normaalissa supermarketissa.
Niinkuin nämäkin:
Thaimaalais-emännällä on oikea ote kokkaamiseen ainakin pullon kyljessä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hehee, ma ostan samaa osterikastiketta taalla Skotlannissa thai-kaupasta. Enka vahiten tuon etiketin takia! Etikettien veikeyden vuoksi olemme kayttaneet myos mm. Healty Boy soijakastikkeita.

Matilda

Anonyymi kirjoitti...

This will astonish you!
It`s in the interest of as all!

ZEITGEIST: ADDENDUM

Money as debt


Technological breakthrough


HydrogenCar

Electrolyzed water

Soladey eco

Bio washball

Solar Air Conditioning

AMAZING!!

OZONATED WATER: CURE ANYTHING!

http://www.stoptherobbery.com/

Projecto Alexandra Solnado

Conversations with God website

Conversations with God

Zero Point Energy Wand

Project Camelot

Monatomic Gold

Dangerous to your health!

EXITOTOXINS

Monosodium glutamate (MSG)
Aluninum
Aspartame
Mercury


IMPORTANT TO WATCH

Flouride in water
Flouride Alert

Osmosis
Housetron