...ja sitten oli taas kevät

Alkuviikon päivät meni Trinity-tenttien parissa. Jännitin oppilaitteni kanssa ja onneksi kaikki meni hyvin. Oppilaiden kova työ palkittiin, jotkut suorastaan häikäisivät taidoillaan. Tai ainakin tenttaattori vaikutti vaikuttuneelta.
Keskiviikkona juhlimme tenttaattorin kanssa session päättymistä syömällä lounasta kivassa terassiravintolassa, aurinko paistoi, linnut lauloivat ja kukat kukkivat.

Seuraavana päivänä alkoikin jo sataa ja jo hieman viilennyt ilma suorastaan kylmeni. Mutta oli kivaa kuitenkin, uudet kurssit pääsivät alkuun ja kiinnostavia uusia projekteja lähti käyntiin.
Eipä ehtinyt pitkään surra tutuksi tulleiden lasten ja nuorten hyvästejä. Kouluprojektit on kiinnostavia, mutta ei niitä pitempään ehkä kuitenkaan jaksaisi, niin intensiivisiä ne on.

Tänään varasin liput Suomeen ja matkakuume alkoi heti vaivata, vaikka on tässä vielä kuukausia lähtöön. Huomasin, ettei halpislennot ole oikeastaan yhtään sen halvempia kuin ns. normaaliyhtiöiden lennot. Lisäksi matkatavaroista ei tarvitse erikseen maksaa ja lentäminen on mukavampaa kuin nimeltämainitsemattomien yhtiöiden peltipurkeissa. Ja mieluummin vaihdan konetta kesken matkan kuin ajan Bergamoon tai Milanoon. Ai niin, ja kannattaa näköjään varata suoraan lentoyhtiön sivuilta. Katselin jo vähän mahdollisia retkiä Suomessa ja sekös vasta matkakuumetta nostaa!

Nyt pitäisi löhöilyn ja skypessä höpöttelyn sijaan siivota, onhan tässä kohta pääsiäinenkin. Yrtit ikkunalaudalle on hankittu ja kukkia parvekkeelle, vielä pitäisi puunata keittiöstä hämähäkin verkot (ne kyllä tulee parissa päivässä takaisin) ja viedä talvivaatteet vihdoin kellariin. Jos nyt jo tarkenisi toppatakitta.

Ei kommentteja: