Kurkistelua

Elokuu varasi kuumimmat päivänsä niille miljoonille, jotka viettävät vuosilomaansa sesonkiaikaan. Itse olen lomani jo ainakin henkisesti viettänyt ja ylikuuma ilmasto vie voimia, joita mielelläni käyttäisin kaikenlaiseen puuhailuun. Olen ilmeisesti suomilomailun uhri: sisäinen vuodenaikani on jo syksy.

Haluan siis syksyyn. Olen kylläinen ja tyytyväinen. Haluan yksinkertaistaa, siivota komerot turhasta, keskittyä olennaiseen, riisua ylikasvaneet rönsyt, kirkastaa ja kohdentaa.

Mutta ilmasto ei sitä salli, lämmin väsyttää ja siivoilun ja puuhailun sijaan pitää ottaa iisisti. Käytän siis syysenergian palailemalla nettikurkisteluun, josta olinkin jo melkein "puhdistunut" pitkän paaston ansiosta. Olen vain silloin tällöin katsonut spostin, muuten kone on saanut pölyttyä. En ole aivan varma löytyykö minusta vanhaa kurkkijaotetta enää, mutta eilen jo ansiokkaasti kurkin joitakin blogeja ja muutenkin surfailin sujuvasti.

Täällä sitä siis kurkitaan, saa nähdä innostunko sitten tuottamaankin jotain.

Ugh, juuri nyt radiossa puhutaan kuumuusaallosta, jopa neljäkymppiä uhkaa mennä rikki.
Ei taida olla meikäläisen syyssiivous vielä ajankohtainen.


3 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Jep, olen ollut Grassinassa heinäkuun viimeiset päivät, jolloin lämpötila alkoi olla yli 35 asteen, oli helpotus päästä junaan ja matkalle pohjoiseen.

Nyt lämpö on tullut Suomeen ja tänä kesänä oli 30 astetta ainakin kaksi-kolme viikkoa, joka on paljon. Ei silloin tule mistään töistä mitään.

Miksikähän se kuumin kuukausi on useimmissa Euroopan maissa lomakuukausi? Ehkä siis siksi että ihmiset eivät kykene silloin töihin...

Arkitehti kirjoitti...

Teoriassa olen pohtinut silitysraudan, -laudan ja pyykkikorin viemistä makuuhuoneeseen sekä ilmastointilaitteen nuppien kääntämistä kaakkoon, mutta vielä on jäänyt teoriaksi. Kun ei hotsita, niin ei hotsita.

Sari kirjoitti...

Juu, täytyy sanoa että tällä kelillä on ilo mennä töihin, siellä näes on erittäin hyvin toimiva ilmastointi.
Kotona meilläkin on vain yksi kunnolla ilmastoitu huone, siis makuuhuone. Olkkarissa selviää joten kuten, keittiö on parhaimmillaan 34 asteessa kylpevä hellahelvetti.