Sunnuntairuokaa

Leikattu maisema vaatekeräyslaatikolla otetusta kännykkäkuvasta
Johan se aurinko päätti paistaa. Ei niin, että olisi siitä paljon nautittu, käytiin vaan viemässä vanhoja vaatteita keräyslaatikkoon ja ostettiin lehti. Siinä ulkoilut tänään. Oli taas siivottavaa, ja piti laittaa kevätruokaa ja pestä pyykkiä sun muuta sellaista.

Siis postaan nyt ihan vaan oikeastaan siksi, että halusin mainostaa tuota Gojee-sivustoa. On kokeiltu montaa reseptiä, varmaan siksi että kuvat on niin nam. Toimii mainiona inspiraationlähteenä!

2 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Kun olen keittiössä miltei käretöön ja Leo laittaa sapuskat (minä siis siivoan, tiskaan, huolehdin vaatteista ja semmoista) niin annokset näyttävät uskomattomilta.

Unkarilaista ruokaako? Vai ruokaa vähän mistä vain?

Leolla on kyllä se ominaisuus, että kun hän käy jossain syömässä, hän osaa maun perusteella tehdä kyllä sitten samaa. Muistan ne Grassinan ja Firenzen uskomattomat ruokakaupat vieläkin. Esimerkiksi Grassinassa oli viereisellä kukkulalla oliiviöljyn puristamo. Sieltä olisi saanut kanisterin öljyä kotiinvietäväksi, mutta päädyttiin siihen, ettei jakseta raijata edes viittä litraa kirjojen ja muun hienon italialaisen tavaran kanssa junissa, kun arvattiin että vaihdot menevät juoksemiseksi.

Jätettiin siis Casa Finlandesaan öljypullo ja pari litraa tosiupeata viiniä, jota meille toi Massimo, firenzeläinen parin tavernan omistaja. Kun kysyttiin että mistä viini on, Massimo sanoi, että naapurista.

Uskomaton ruokakulttuuri teillä on. Ja sinäkö osaat ulkonäön perusteella tehdä ruokaa kans?

Sari kirjoitti...

Aineksia tosiaankin on, ei tarvitse edes kokata, kun vihannekset on makoisia sellaisinaan, juustoista ynnä muista puhumattakaan.
En nyt ihan ulkonäön perusteella kokkaa, mutta melkein.