Olemme luoneet hirviön

Tänä aamuna keittiöstä hohkasi kumma valo. Jääkaapin ovi oli apposen ammollaan ja lattialta löytyi vesipullo ja tyhjä leikkelepakkaus.
Toivon että jääkaapin ovi oli joltain jäänyt hiukan huonosti kiinni, muuten olemme liemessä tämän kissan kanssa. Kun ei maistu kissanruoka aamuleivän päällä. Siis jos tarkoitus olisi tehdä kaikesta ruoasta kissojen kanssa yhteistä.


Vaikka kissojen elämä voi tässä huushollissa vaikuttaakin kiinnostavammalta kuin meidän ihmisten, jotain jännää sattuu joskus. Eilen näin ensimmäistä kertaa elämässäni oikean kaarajahdin keskellä kaupunkia. (Maanteillä tai moottoriteillä piipaa-autoja näkee useasti) Joku oli päättänyt karata rutiinitarkastuksia tekeviltä pollareilta ja sitten sitä kaahattiin kaksi poliisiautoa ja yksi carabinierien gaselli (jotka useimmiten on Alfa Romeoita) piipaten perässä. Ihan kuin elokuvissa.

3 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Sari,

tuntuu kyllä enemmän siltä, kuin jompikumpi teistä ihmisistä olisi kävellyt unissaan ja ollut nälkäinen. Ei Pino jääkaapin ovea saa auki!

Rauhoitu siis! Mutta kannattaa varmaan panna Pinolle syötti ja katsoa sitten löytyykö hän mahdollisesti jääkaapista huomenaamulla.

Tässä kaupungissa poliisi ajaa takaa jotakuta vähän väliä. Onneksi ei ihan keskustassa eikä tähän asti juuri siinä, missä olen fillaroimassa.

Iines kirjoitti...

Sari, meidän Kusti sai auki sekä jääkaapin oven että sen alakaapin oven, jossa oli biojäteastia ruokatähteineen.

Välillä löytyi taitavasti etukynnellä siepattu kananluinen raato matolta, jonne herkku oli väsyttämällä taiteiltu. Jääkaapin ovi aukeni, kun kynsi upotettiin oven kumitiivisteeseen ja sitten punnerrettiin. Oli pakko ottaa väliin käyttöön ovien teippaus yöksi.

Sari kirjoitti...

Juu, uskomatonta mutta totta; kyllä se vaan kissakin on pahuksen ovela ja vahva.
Tuttavien kissa pidetään lukon kanssa poissa keittiöstä, koska sillä on tapana "metsästää" ihan kaikki mitä kaapista löytyy jos sen jättää yksin kotiin.
Viime yöksi meidän kissoille laitettiin extra-ruokaa; jääkaappi oli kiinni aamulla.