Blogisynttäriä!

Ensimmäinen postaus.

10 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Onneksi olkoon 1-vuotiaalle! Olet vain ihan vähän minua nuorempi:)
Jatketaan kasvamista!

Leonoora kirjoitti...

Onnittelut uudemman kerran!
Piti tulla tähän sanomaan vielä se, mikä jäi edellisestä postauksestasi kommentoimatta: En kyllä hevillä usko sinun olevan keski-ikää lähelläkään! Ihan totta. Minulla on koko ajan ollut mielikuva, että olet korkeintaan lähenemässä kolmeakymmentä, jos heti kohta sitäkään! Mistäkö olen saanut tällaisen vaikutelman? En osaa tarkemmin analysoida. Kirjoitat mielenkiintoisista aiheista, itseänikin kiinnostavista asioista hyvin, älykkäästi, ja viisaasti kirjoitatkin. Ehkä se liittyy jotenkin sitten siihen, että osaat elää mukana ajassa, ilmaisusi on tuoretta, ja innostut asioista -kuten itse sanot-. Koet olevasi nuori, ja minä todistan sen mielelläni tässä onnitellen!

Katja kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle!

Sari kirjoitti...

Susupetal, onneksi olkoon vain sinullekin, täälläkin. En tiedä kasvusta, mutta olen todella iloinen jos blogini on viel vuoden päästä voimissaan; tähtään siihen. Pitää sitä ihmisellä jotain tavoitteita elämsässä!

Leonoora, kiva että mielikuvasi on tuollainen, en nyt kyllä tuon jälkeen sitten sano oikeaa ikääni kirveelläkään! ;)
Olen aika lapsellinen (tai nuori, miten vaan), joten olen iloinen että se paistaa läpi kirjoituksistani. Täytyy sanoa, että olen ylpeä siitä, että olet lukijani. (enkä vain siksi, että kirjoitat niin kauniita kehuja:))

Kiitos, Katja. Olet yksi niistä harvoista blogeista, joille olen ollut 'uskollinen' koko suomenkielisen polkkausseikkailuni ajan; c'è solo una direzione:avanti! (no nyt soi päässä: 'bandiera rossa, bandiera rossaaa!' :D)

Sari kirjoitti...

Nyt kun vielä oppisi kirjoittamaan ilman näppäilyvirheitä...

Saara kirjoitti...

Kattos mokomaa. 1 v. Onnea.

Rita kirjoitti...

Kävin lukemassa ekan postauksesi. Hassua ajatella että siitä on vain vuosi kun aivan kihelmöivällä jännityksellä tulin blogimaailmaan, ja sinun blogisi oli niitä ensimmäisiä jotka bongasin. Valtavasti on tapahtunut vuodessa. virikkeitä tullut ja mennyt, vettä virrannut Po-joessa... Eikä kirjoittaminen ole lähelläkään loppua eikä valmista. Eihän?

AUGURI!

Sari kirjoitti...

Tack tack.

Katja kirjoitti...

Kerrotaan nyt vielä että aloitan aamun blogikierroksen aina Keksistä, josko se innostaisi polkkaamaan... :)

Sari kirjoitti...

Katja, höh, nyt alkaa tulla paineita! :)