Kauniita ihmisiä

Ostaisitko tältä mieheltä valokuvia, joissa suutelet prostituoitua huumeluolassa, vai antaisitko hänen myydä ne juorulehteen?

Eilen huomasin olevani yllättävän kostonhimoinen. Kun ajelin kotiinpäin ja ohitseni (vaarallisesti) sujahtanut urheiluautoilija löytyi muutaman sadan metrin päässä poliisien kynsistä, sai se minut pitkäksi aikaa hyvälle tuulelle. En ymmärrä, miksi pysäköintikiekon unohtamisesta sakotetaan sataprosenttisella varmuudella, mutta sarjamurhaajan etiikalla ja liian nopealla autolla varustetut kretiinit pääsevät aina pälkähästä; siis melekein aina, MOT.


Tunsin samankaltaista hieman tuskallista nautintoa, kun seurasin televisiosta yömyöhällä typerryttävän sensaatiohakuista mutta asiaohjelmaksi naamioitua talkkaria, jossa viimekuukausina (joitakin ) italialaisia puhuttaneen julkkisten kiristys-skandaalin päähenkilöä, jonkinlaista paparazzien kummisetää, Fabrizio Coronaa haastateltiin edesottamuksistaan. Nautinnollisen tuskallista oli nimenomaan todeta, että ohjelman tekijät itsekin pohtivat, onko millään enää rajaa, kun milanolaisten diskojen kokaiinin vetäjistä tehdään median marttyyreita siksi, että he joutuvat kestämään ikävää julkisuutta osallisina meneillään olevassa oikeusdraamassa. Kuka tähtösistä käyttää mitäkin huumetta... sitä minäkin pohdin päivät pääksytysten...

Coronaa syytetään, tai yritetään syyttää mm. siitä, että hän olisi kiristänyt arkaluontoisilla kuvilla esim. Agnellin Fiat-suvun jälkikasvua Lapo Elkannia. Tämä kun löytyi muistaakseni viime vuonna jonkun katutyöläisen kotoa huumeyliannostukseen kuolemasta. Mielestäni Lapo-parka kyllä ei tarvinnut yhtään apua "huonon maineen" hankinnassa; itse en ole koskaan mennyt kokeilemaan huumeita yhdenkään prostituoidun kotiin, joten olen kai jäävi sanomaan mitään, mutta minusta se on erittäin typerää käytöstä ja joutaakin tulla julkisuuteen. Vaikka Lapo taisi vaan saada lisää katu-uskottavuutta kuolemankierteellään, sillä niinhän se nykyisin käy, että joutuessaan huumeista tai humalassa ajamisesta kiinni, voi olla varma siitä, että tilille kilahtelee entistä enemmän valuuttaa. Siis jos on jo valmiiksi malli, huippu-urheilija tai miljardööriperijä.Tää olis rikas.

Coronaa tietysti ihailee moni, ja miksikäs ei ihailla ihmistä, joka sanoo suoraan: minä haluan rahaa, ja jos tunkiota kaivelemalla saan sitä helposti ja paljon, mitä pahaa siinä on? Ja kaikkihan huumeita käyttää, mitä siitä näitä pikkujulkkiksia syyttämään, he ovat vain huonosti toimivan oikeuslaitoksen uhreja. (Tästä tietysti päästään siihen, että pitäis käyttää resursseja niiden OIKEIDEN rikollisten tuomiolle saattamiseen). Miehellä on otsaa, jopa niin paljon, että myy pidätyksensä ansiosta tuhansittain kruunu-symbolillaan varustettuja t-paitoja ja boxereita.

Corona, kaikki eivät käytä huumeita. Kaikki eivät halua julkisuutta hinnalla millä hyvänsä. Kuten keskusteluun osallistunut La Stampan journalisti Coronalle sanoi, on olemassa muunkinlaisia elämiä. Ja ainakin minun elämässäni olisin mielelläni jäänyt niiden harvojen joukkoon, jotka eivät koskaan ole kuulleetkaan Signor Coronasta.

Tänä iltana Coronan vaimo vastaa miehensä esittämiin kommentteihin, lukee television ohjelmatiedoissa.

Tää olis kaunis.

edit. kuvalinkit on mistä sattuu. nimim. en mää jaksanu olla korrekti.


Edit: Hyviä uutisia! MSNBC:n journalisti repi (ja yritti ensin sytyttää tuleen) ännännen parishilton-uutisen. Siis maailmassa on ainakin yksi älykäs journalisti. Katso video tästä linkistä.

Ei kommentteja: