Populistinen polkkaus


Burgundin pata ja sinihomejuusto-polenta

Mitä sen populistisempaa kuin ruoka ja kissat!
Kokkasin tänään melkein koko viikon ruoat, ettei tarvitse voileivän voimin töitä tehdä.
Tänään söimme lounaaksi burgundin pataa ja dolcelatte-polentaa, illalla teen kiinalaisia nuudeleita, joiden ohjeen olen itse fuusioinut ulottuvilla olevien ainesten mukaan. Tällä kertaa laitan nuudeleitten sekaan kanaa, sieniä (joita säästin burgundinpadasta), kesäkurpitsaa(jota säästin täytetyistä kesäkurpitsoista), porkkanaa ja katkarapuja.


Täytetyt kesäkurpitsat

Koverrettujen kesäkurpitsojen sisään tungin lihapullataikinaa, ja ne uivat tavallisessa tomaattikastikkeessa lihapullien kera.
Jotka menivät myös apelta perinteenä saatuun makaroonivuokaan.


Maccheroni al forno

Tomaattikastikkeen ja siinä lilluvien lihapullien lisäksi makaroonit saavat seurakseen pecorino-juustoa, mozzarellaa, pieniä tomaatteja ja pari kauhallista burgundinpadasta varastettua kastiketta. (Siinä mukana tuli tuo kuvan keskellä pällöttävä sienen pallukka)

Pakkaseen ehti myös kanacurry, josta unohdin ottaa kuvan; ei se nyt kovin kuvauksellinen mössö olekaan, joten menetys ei ole suuri. Mutta kanacurrystä säästin illan nuudeleita varten kanaa; varsinaista fuusioruokaa siis tänään.

Jälkkäriksi paistoin murotaikinasta pienet korit, joiden sisään laitoin vetisiä mansikoita ja vaniljaista crema pasticceraa. Mansikat eivät tosiaankaan vielä maistu oikein miltään, joten marinoin ne sitruunamehussa runsaan sokerin kera. Kun oli ihan pakko saada mansikoita.


Mansikkakori

Ja sitten lopuksi kännykkävideossa Maija, joka sai leluja. Riehakas misu. (sori, filmi on todellakin aika surkeaa laatua, mutta tärkeintähän on sisältö! Huomatkaa alussa taiteellinen kuvaajan sormi objektiivin edessä.)

2 kommenttia:

Raffaele Pulejo kirjoitti...

Pecorello, pecorello, cosa fai nel mio castello?

Sari kirjoitti...

Dannazione, chi vuole sentire le tue stupide canzoni! Lasciami in pace! Troll che non sei altro!