Vihailta

Entä jos ajankohtaisen kakkosen teemaillassa olisikin juontajat köytetty lavasteisiin etteivät vahingossakaan jaa yhtään puheenvuoroa ja juotettu osallistujat nousukänniin ja olisivat kaikki saaneet suu vaahdossa huutaa mielipiteitään niin että vain äänekkäin huutaja olisi sitten kotona kuultu, ehkä, ja ohjelmaan olisi myös  kotoa soitettu vihapuheluita ja näytetty välillä ärsyttäviä filmin pätkiä (esim. nyt poika saunoo - pikkuorava -versiota) ja kun edelliset vieraat olisi väsyneet huutamiseen, uusia vieraita olisi päästetty sisään ja ohjelmaa olisi lähetetetty suorana siihen asti, yötä päivää, kun kukaan ei enää käheydeltään sanaa ulos saisi.

Olisi kaikki vähäksi aikaa väsyneitä vihaamiseen ja ilmapiirin kiristymiseen. Pidettäisiin teemailta siitä, mitä mukavaa voi tehdä sateella.


2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Luin Ylen uutisista, että perussuomalaisten ryhmä on laatinut kansanedustajilleen listan kielletyistä sanoista. Onkohan heille laadittu ohjeistus myös siitä, miten ruokapöydässä käyttäydytään ja kuinka vesivessaa käytetään?
Ja tämä ei ole vihapuhetta, tämä on ihan vaan huvittunutta ihmettelyä.

Ripsa kirjoitti...

Minä unohdin koko ohjelman. Menin ihan tyytyväisenä yläkertaan lukemaan.

Voi olla että oli parempi niin. Tulee katsotuksi yhä vähemmän telkkaria. Silmät väsyvät kaihin vuoksi ja on harkittava mihin vähää näköään käyttää.